Free delivery in mainland France from €35 to a relay point.

Nougat

Filter:

Availability
0 selected Reset
Price
The highest price is €9,50 Reset
Product type
0 selected Reset

15 products

Nougat au jaune d'oeuf
€5,00 €25,00 / kg
Egg yolk turrón
Castillo de Jijona
Noix de crème de nougat 200 gr. - Cuisine d'espagne
€5,07 €25,35 / kg
Nut nougat with milk cream
Castillo de Jijona
Touron à la pistache - Cuisine d'Espagne
€5,15 €25,75 / kg
Pistachio turrón
Castillo de Jijona
Nougat au jaune d'oeuf Gourmet 200 gr. - Cuisine d'espagne
€8,50 €8,90€34,00 / kg
Gourmet egg yolk turron 250 gr.
Castillo de Jijona
-4%
Nougat au coco - Cuisine d'Espagne - The last bellota
€4,83 €24,15 / kg
Supreme Coconut Turron
Castillo de Jijona
Sachet de Massepain ( Mazapan) - Cuisine d'Espagne
€3,15 €2,10 / 100g
Bag of Marzipan (Mazapan)
Castillo de Jijona
Gâteau au nougat d'Alicante 150 gr. - Cuisine d'Espagne
€3,50 €23,33 / kg
Alicante nougat cake 150 gr.
Castillo de Jijona
Amandes farcies au nougat 150 gr. - Cuisine d'espagne
€5,15 €34,33 / kg
Almonds stuffed with nougat
Castillo de Jijona
Sold Out
Gâteaux d'amandes aux jaunes d'oeufs 150 gr. - Cuisine d'Espagne - The last bellota
€4,50 €30,00 / kg
Almond cakes with egg yolks 150 gr.
Castillo de Jijona
Sold Out

The real turrón

Discover the authentic pleasure of Turon, a delicious Spanish confectionery that seduces taste buds around the world. Originally from Spain, Turon is a traditional treat carefully prepared from roasted almonds, honey and sugar. Its texture, both crunchy and melting, offers an incomparable taste experience. Whether you enjoy it during the end of year festivities or as a gourmet snack, Turon is a true symphony of flavors that instantly transports you to Spain. Explore our selection of artisanal Turons, and let yourself be seduced by this treasure of Spanish gastronomy

Comment connaître la qualité d'un turron ?

L'importance des ingrédients dans la qualité du turron. Un turron de jijona ou de alicante ne doit pas avovir de conservateurs ni de sirop de glucose. Uniquement de l'amande, du miel, du sucre, du blanc d'oeuf et du pain azyme.

Les tourons de qualité ont des pourcentages plus élevé de amandes et de miel. Le premier ingrédient doit être de l'amande.

Tandis que les tourons de qualité moyenne ou basse, ont plus de sucre.

Le bon turron est fait depuis des siècles à Jijona. CHoisir un turron avec une IGP est une garantie de qualité du produit.